Ernst Blom

Ernst Blom

Geboren op 09 mei 1980 in Geldermalsen, getogen in Enspijk deel uitmakend van een ondernemersgezin. Momenteel woonachtig in Tricht en gehuwd met een fantastische vrouw en trotse vader van twee zoons.

Verkoper in hart en nieren en ondernemer pur sang. Na zijn studie bedrijfsorganisatie en management heeft Ernst 8 jaar gewerkt bij een Europese meubelgigant. Begonnen als verkoper maar al snel vervulde hij de functie van salesmanager.

4 jaar geleden vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging en is hij in een down going market gestart als zelfstandig ondernemer in de makelaardij. Eerst in Houten en sinds halverwege 2013 is hij actief in Geldermalsen e.o.

Interesse in de landelijke politiek heeft hij al lange tijd, echter is het de laatste jaren met de veel gehoorde en vernomen onvrede over het huidige beleid plaatselijk meer bij hem gaan leven. Door lidmaatschap van de partij “leefbaar Geldermalsen”hoopt hij zich dan ook proactief in te zetten voor zijn mede-bewoners binnen de Gemeente Geldermalsen.

Motto, doe wat je beloofd.. en meer!