Reactie SGP

Beste John,

Jammer dat je je buiten de werkelijkheid zet….. Ik vind jouw woorden pijnlijk. Je spreekt van chantage…. je suggereert veel.

Sterkte.

Lourens

Reactie (John):

Beste Lourens,

Wij staan midden in de werkelijkheid en delen met jou onze ervaringen met het Kieskompas bv. De woorden “zijn” pijnlijk omdat je deze waarschijnlijk niet had verwacht. Echter, wanneer wij te horen krijgen dat wanneer wij als leefbaar Geldermalsen niet meedoen met vullen van het Kieskompas de organisatie voor ons de vragen gaat invullen is dit naar onze stellige overtuiging geen suggestie maar een vorm van chantage.

Straks weer naar de oriëntatie cursus gemeenteraadslid alwaar ik ook nu weer onderwezen zal worden over integriteit en het voorkomen dat je chantabel wordt, een makkie 😉

Voor mij persoonlijk staat integriteit boven alles en doe ik hierin geen concessies, voor mijzelf en niet voor de mensen in mijn omgeving, misschien handig om te weten voor na de verkiezingen.

Verder stel ik je mening erg op prijs maar begrijp niet waarom deze gedeeld moet worden met de gehele goegemeente. Dit zal waarschijnlijk met de naderende verkiezingen te maken hebben, dat is dan weer jammer.

Met vriendelijke groeten,

John Tapperwijn


Succes met de verkiezingen